.

CTTM

Centrul Transfer Tehnologic ┼či Marketing (CTTM) a fost stabilit ca Oficiu de Transfer Tehnologic (TTO) al IFIN-HH pentru valorificarea rezultatelor de cercetare ┼čtiin┼úific─â elaborate ├«n cadrul Institutului prin licen┼úierea de brevete, sporirea volumului serviciilor prestate catre industrie, cre┼čterea vizibilit─â┼úii, colaborarea cu institutele de cercetare na┼úionale ┼či interna┼úionale, organizarea intalnirilor intre mediul academic si industrie, participarea la targuri si expozi┼úii specializate, activit─â┼úi de training ┼či participarea studen┼úilor la experimente stiintifice si de cercetare.

 • NEW
  Salonul Interna╚Ťional al Cercet─ârii ╚śtiin╚Ťifice, Inov─ârii ╚Öi Inventicii, Cluj-Napoca 26-28.10.2022
  In perioada 26-28.10.2022 IFIN-HH a participat la editia a-XX-a Pro Invent la Sala Polivalent─â, BT Arena din Cluj-Napoca. ├Än cadrul evenimentului au fost prezentate dou─â brevete care au primit diplome de excelen╚Ť─â ╚Öi medalii de aur : "Tehnica ELISA ├«n faz─â omogen─â pe baz─â de nanoimunosorben╚Ťi de SiO2 pentru detec╚Ťia de pesticide organoclorurate din produse alimentare ╚Öi de mediu", autori Doroban╚Ťu Ioan, Livia Neagu, ╚Öi "Procedeu de reciclare ╚Öi reutilizare a betonului radioactiv rezultat din dezafect─âri ale instala╚Ťiilor radiologice ╚Öi nucleare", autori Dr─âgu╚Öin Mitica, Deju Radu, Mazilu Claudiu.
 • NEW
  Salonul Interna╚Ťional al Cercet─ârii ╚śtiin╚Ťifice, Inov─ârii ╚Öi Inventicii, Cluj-Napoca 20-22.10.2021
  La Salonul International al Cercetarii Stiintifice, Inovarii si Inventicii, Editia XIX Cluj-Napoca, 20-22.10.2021 la care IFIN-HH a participat cu doua inventii au fost acordate Diploma de Excelenta si Medalia de Aur pentru " Procedeu de realizare a unei structuri fotoactive " autori Ghita Rodica, Negrila Constantin-Catalin, Logofatu Constantin, Mihai Maria-Diana, Predoi Daniela, Stoicu Marius precum si Diploma de Excelenta si Medalia de Aur pentru " Procedeu de obtinere a anticorpilor anti acid 2,4-diclorofenoxiacetic (2,4D) din amestecuri complexe de proteine pe baza de nanoimunosorbenti " autori Dr. Ioan Dorobantu/ Dr. Livia Neagu.
 • NEW IUNIE 2020 - Certificat de atestare emis de CIT-Irecson privind implementarea la IFIN-HH a Sistemului de Management al Inovarii in conformitate cu cerintele Standardului SR 13572:2016
 • ÔÇÖUgal InventÔÇÖ Salonul Inov─ârii ┼či Cercet─ârii, Galati 16-18 octombrie 2019

  In perioada 16 ┼či 18 octombrie 2019, in cadrul Universit─â╚Ťii ÔÇ×Dun─ârea de JosÔÇŁ din Gala┼úi a avut loc cea de-a IV-a edi┼úie a Salonului Inov─ârii ┼či Cercet─ârii Ugal Invent,┬á un eveniment care sprijin─â inovarea la nivel na┼úional ┼či international la care IFIN-HH a participat cu stand propriu in coordonarea Centrului de Transfer Tehnologic si Marketing.

  Ziua de 17 octombrie a fost dedicata in principal prezentarii ELI-NP de catre Dan Ghita, Director al Directiei Tehnice a ELI-NP si Dragos Seuleanu Coordonatorul Centrului de transfer Tehnologic si Comunicare al ELI-NP.

  La finalul manifestarii ne-a fost acordat premiul de recunoa╚Ötere a realiz─ârilor ╚Ötiin╚Ťifice excep╚Ťionale ├«n dezvoltarea fizicii nucleare: "In Recognition of Exceptional Scientific Achievements and Outstanding Contributions in the Development of Extreme-Light Nuclear PhysicsÔÇŁ.

 • Participarea la Salonul de inventica - Pro Invent 2019 Cluj 20-22.03.2019

  La Salonul International al Cercetarii Stiintifice, Inovarii si Inventicii, Editia XVII Cluj, 20-22.03.2019 la care IFIN-HH a participat cu stand propriu, au fost acordate Diploma de Excelenta, Medalia de Aur si Trofeul INCDMTM pentru "Detector de radiatii ionizante" autor Dr. Marian Calin Romeo precum si Diploma de Excelenta si Medalia Pro Invent pentru "Procedeu de obtinere a produsului acid 2.4-diclorofenoxi-amido biotina" autori Dr Ioan Dorobantu/Livia Neagu

 • Participarea la Expozitia Cluj Innovation Day 31.03-1.04.2018
 • Patent registration fees (Romanian)